Dit doe ik, Dit ben ik

Dit doe ik

Het is zover! Het is tijd voor de foto’s. U heeft deze nodig voor bijvoorbeeld uw website, verhuur van uw zomerhuis, Airbnb of u wilt uw huis verkopen. Misschien voor een mooi boek, of van uw kantoor of restaurant? Dan komt u terecht bij een interieur fotograaf.

Elke ruimte vraagt om een de juiste aandacht zodat deze het beste tot zijn recht komt op de foto. Het is daarom ook van belang om samen even een kort informatief gesprek te hebben en door de ruimte te lopen zodat ik precies weet wat u graag wilt en wat er eventueel aangepast dient te worden voor het perfecte plaatje. Ik streef ernaar dat de foto die u wenst te ontvangen zijn eigen karakter uitstraalt en dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Dit ben ik

Naast mijn kennis en passie voor interieur en styling, ben ik mij sinds 2010 meer gaan verdiepen op het gebied van interieur fotografie en nu sinds 2018 ook op de vastgoed fotografie. Omdat het spelen met licht, de compositie en het interieur mij altijd een flinke boost geven kan het zijn dat ik compleet opga in dat perfecte plaatje. Het inspireert mij keer op keer en tijd is immers relatief. 

Wil je nóg meer weten over mijn manier van werken? Leuk! Aarzel niet en neem gelijk contact met mij op. Ik help je graag direct verder! mail

Voor meer inspiratie & impressie :  Instagram