Dit doe ik, Dit ben ik

Dit doe ik

Het is zover. Het is tijd voor de foto’s! 
U heeft deze nodig voor de verkoop van uw woning, verhuur van uw zomerhuis of Airbnb. Wellicht voor uw praktijk, kantoor of restaurant? Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een fotograaf die de sfeerfoto’s voor uw magazine, een boek of website mooi in beeld brengt.  Dan komt u terecht bij een interieur fotograaf, oftewel bij mij!

Elke ruimte vraagt om de juiste aandacht zodat deze het beste tot zijn recht komt op de foto. Het is daarom van belang een kort informatief gesprek te houden en samen door de ruimte te lopen. Op die manier kunt u uw wensen kenbaar maken zodat het voor mij duidelijk is wat u graag wilt en kan ik u advies geven over eventuele aanpassingen voor het perfecte plaatje. Dit samen met mijn kennis op het gebied van interieuradvies en visual merchandise weet ik zeker dat wij uitkomen op het gewenste resultaat.

Tijdens het fotograferen maak ik uitsluitend gebruik van natuurlijk daglicht.

Dit ben ik

Naast mijn kennis en passie voor interieur en styling, ben ik mij sinds 2017 meer gaan verdiepen op het gebied van interieurfotografie en sinds 2018 ook op de vastgoed fotografie. Ik ben een hands-on type dat graag met u meedenkt. Omdat het spelen met licht, de compositie en het interieur mij altijd een flinke boost geven kan het zijn dat ik compleet opga in het perfecte plaatje. Dit inspireert mij keer op keer en tijd is immers relatief. 

Wilt u nóg meer weten over mijn manier van werken? 
Leuk!
Aarzel niet en neem gelijk contact met mij op.
Ik help u graag direct verder!

Mail mij gerust voor meer informatie.

Voor meer inspiratie & impressie :         Instagram